Home       Onderhoud en schilderwerken        Mijn publicaties        Ondergrondse Windmolen        Digi Nieuwsblad Nederland         Contact

Mijn publicaties.
Jack Hage Sr. studeerde aanvankelijk elektra en generatorentechniek, maar is later in het familiebedrijf verder gegaan in de Woninginrichting schilderwerken en interieurbouw. Elektra en innovatie zijn wel altijd een rol blijven spelen.
Zo is hij onder andere de uitvinder van de Ondergrondse windmolen (A.E.S.).
Jack Hage Sr. heeft zich in de loop der jaren steeds meer ingezet voor mensen in de knel. Onlangs schreef hij “Daar ligt eigenlijk mijn hart; bij de mens”.
Hij maakt zich dan ook sterk voor NLB (Nederlandbeter).


Website NLB (NederlandBeter)

 
Nu je leven gestopt is

"Nu je leven gestopt is"

Deze gedichtenbundel is geschreven voor nabestaanden in zware en verdrietige tijden.
Het kan troost bieden of kan ons nog eens aan iemand laten terugdenken.
Voor mij persoonlijk was het mooi dat ik ook de gedichten mocht plaatsen welke ik voor bekenden heb geschreven. Daarnaast is het een mooie herinnering aan de uitvaartplechtigheden waar ik zelf mocht spreken.

BESTELLEN!
Bestel
“Nu je leven gestopt is”
Verkoopprijs: € 14,95 (exclusief verzendkosten)

Aantal pagina's: 72
ISBN: 978-90-484-2790-1Beroepsgedichten

Beroepsgedichten

Deze gedichtenbundel is ontstaan uit interesse naar de werkende mens. Het is onvoorstelbaar hoe ons Nederland zich momenteel negatief beweegt en velen op haar of zijn eigen manier tóch proberen een steentje bij te dragen aan de economie welke is stilgezet. Mede omdat volgens mij de crisis niet is ontstaan uit een crisis, maar is ontstaan uit domheid der beleidsmakers alsmede machthebbers heb ik hier en daar een stevige doch positieve toon neergezet. Nederland moet weer een land van handel, respect en vakkennis worden. In deze bundel heb ik mij verdiept in het beroep van een ander!
Ook de humor met een knipoog mochten niet ontbreken in deze bundel.

BESTEL NU!
Beroepsgedichten
Verkoopprijs: € 14,95 (exclusief verzendkosten)
Aantal pagina's: 88
ISBN: 978-90-484-3114-4


 
Film razzia 1940 Terug naar '44 Putten.

Alles over de voorbereiding film Gebaseerd op de Razzia in 1944.
Een film maken over de Razzia'44 in Putten... Hoe is zoiets aan te pakken? Hoe wil je zoiets gaan doen?Soms heeft een mens uitdagingen nodig... Waarom?...  Gaat het om een boodschap van iets ? Gaat het om een droomwens? Gaat het om geschiedenis? Het kan van alles zijn. Hoe dan ook, voor mij gaat er een lang gekoesterde, dierbare wens in vervulling. De uitvoering zal een monsterklus worden. De eerste voorbereidingen zijn al een hindernisbaan op zich...

Lees verder......
 
Nieuwsblad DNN
Mijn werk voor het Digi Nieuwsblad Nederland DNN:
 
Jack Hage

Op een regenachtige dag (woensdag 9 juli 2014) stond Olaf Koelewijn op de stoep
met een cameraploeg. Ik had er al eens over geschreven.
Maar om een lang verhaal kort te houden, de medewerking aan deze opname en ook
de beelden van de oorlogsbegraafplaats in Putten, geven een bijzondere en waardevolle kijk op mijn eerste bundel: "Nu je leven gestopt is".

Zie verder:
http://schrijf.land/1759/een-dierbare-waardevolle-tv-uitzending

 
Jack Hage "Losse Flodders"

Bekijk hier de uitzending op TV Nederland

Naar Strout flyer.
 
Copyright © 2009-2016 Jack Hage Media BV® - All Rights Reserved.                 Webdesign: PcVaria                 Sitebeheer: Jack Hage Media bv